Login
Shopping cart
Levering
uit voorraad
Standaard
20 jaar garantie
Eenvoudige
montage

Over ons

Compri Solar is europees distributeur van Chiko Solar onderbouw systemen voor zonnepanelen. Wij leveren hoogwaardige onderbouwsystemen waarbij montagegemak en kwaliteit boven aan staan. Onze focus ligt op het ontwikkelen en produceren van totaaloplossingen voor het monteren van zonnepanelen op het platte dak, het schuine dak en voor het open veld.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van het monteren van zonnepanelen zowel op het dak als in het veld, maken wij het verschil. U krijgt een helder en duidelijk advies voorzien van de benodigde berekeningen. U bent verzekerd van een juiste montage en optimale service en nazorg.

Wilt u meer weten over Compri Solar? Neem contact op met een van onze collega's wij zijn u graag van dienst.


Missie

Compri Solar stelt zich tot doel het versterken van de posite in het leveren van aluminium onderbouwsystemen voor de solar industrie en de bijbehorende kennis en opleiding te verschaffen.

Visie

Het creëren en continue verbeteren van een goede, technisch hoogstaande en veilige werkomgeving waarin waarde wordt gecreëerd in onze producten en dienstverlening om zodoende een optimaal en kwalitatief product bij de klant te leveren wat zijn/haar verwachtingen overtreft.

Dit bereiken we door:

  • Kwaliteitsbewuste en competente medewerkers
  • Continue verbeteren van kwaliteits-, en werkprocessen

De 5 principes van Compri Quality zijn :

  • Focus op onze klant en diens business
  • Persoonlijke betrokkenheid voor kwaliteit
  • Samenwerken en elkaar beter maken
  • Openheid en actuele gegevens
  • Preventie, riskmanagement en systematische verbetering

De loyaliteit van onze klanten is het resultaat van kwalitatief goede producten en kwaliteit en service in handelen door competente, gemotiveerde, bewuste en verantwoordelijke medewerkers.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom CompriSolar?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Shopping cart

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm
20210918 21:58:15 PC12False0FalseTrue220102