Inloggen
Specialist
sinds 1969
Standaard
20 jaar garantie
Eenvoudige
montage

FAQ

Kan ik gebruik maken van een productconfigurator?

Compri Solar werkt momenteel aan nieuwe software gebaseerd op VS360 waarin het mogelijk is om een configuratie op te bouwen en daaruit alle gegevens te halen zoals aantallen en ballastberekeningen. De verwachte oplevering van deze software is Juli 2021.

Hoe kan ik producten bestellen bij Compri Solar?

Bent u nog geen klant bij Compri Solar? U kunt klant worden via de website. Ga naar de homepage en klik op klant worden om uw bedrijf te registeren. Compri Solar levert alleen aan zakelijke klanten.

Kan ik ook als particulier bestellen bij Compri Solar?

U kunt niet als particulier bestellen bij Compri Solar. Als u contact opneemt met ons kantoor kunnen wij u doorverwijzen naar de voor u geschikte dealer.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Compri Solar?

Als u klant bent kunt u inloggen in ons klantportaal. Daarin ziet u de actuele voorraadstanden en kunt u de gewenste bestelling samenstellen. Wilt u klant worden? Klik hier

Kan ik technische ondersteuning krijgen bij mijn project?

Compri Solar levert u de technische ondersteuning die u nodig heeft. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie. U kunt ons tijdens werkdagen bereiken op +31(0)85 00 70 469 of mailen naar info@comprisolar.eu.

Hoe lang heb ik garantie op de producten van Compri Solar?

De producten van Compri Solar hebben een productgarantie van 20 jaar, met uitzondering van de montageankers, deze hebben een standaard productgarantie van 5 jaar.

Mijn vraag staat er niet tussen

U kunt ons tijdens werkdagen bereiken op +31(0)85 00 70 469 of mailen naar info@comprisolar.eu. Wij zullen u dan helpen met het antwoord op uw vraag.

Hoeveel ballast moet ik gebruiken onder mijn zonnepanelen?

Dit hangt af van de locatie, het windgebied en diverse andere factoren. Wij hebben een standaar overzicht gemaakt voor Nederland en Belgie en kunnen projectspecifiek een uitgewerkt ballastplan voor u maken. Klik hier voor de standaard overzicht voor kleine installatie in Nederland en Belgie.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Compri Solar? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Order

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen