Inloggen
Specialist
sinds 1969
Standaard
20 jaar garantie
Eenvoudige
montage

Over ons

Compri Solar is fabrikant en toeleverancier van solar onderbouwsystemen voor zonnepanelen. 

Wij produceren hoogwaardige onderbouwsystemen waarbij montagegemak, kwaliteit en duurzaamheid bovenaan staan. Onze focus ligt op het ontwikkelen en produceren van totaaloplossingen voor het monteren van zonnepanelen op het platte dak, het schuine dak, de gevel en het open veld. 

Door onze jarenlange expertise en specialisatie op het gebied van aluminium productie heeft Compri Solar een uitgebalanceerd pakket van solar onderbouwsystemen voor verschillende configuraties. 

Als fabrikant en toeleverancier van de zakelijke markt staat bij Compri Solar de klantvraag centraal om zodoende invulling te geven aan specifieke oplossingen voor zonnepaneel montage en de levering daarvan.U krijgt buiten de klantgerichte focus van compri solar een helder en duidelijk advies voorzien van technische data, montagevoorschriften en calculatie software om zodoende een optimale ondersteuning te bieden. Door de klantgerichte focus van Compri Solar bent u verzekerd van advies op maat en een optimale service en aftersales.  

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Compri Solar? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Order

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen