Inloggen
Specialist
sinds 1969
Standaard
20 jaar garantie
Eenvoudige
montage

Privacy Policy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Compri Solar kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Compri Solar, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Compri Solar verstrekt. Compri Solar kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres 

WAAROM COMPRI SOLAR GEGEVENS NODIG HEEFT
Compri Solar verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Compri Solar uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening. 

HOE LANG COMPRI SOLAR GEGEVENS BEWAARD
Compri Solar bewaard uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. 

DELEN MET ANDEREN
Compri Solar verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Compri Solar worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Compri Solar gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

GOOGLE ANALYTICS
Compri Solar maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Compri Solar bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer(IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Compri Solar te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Compri Solar heeft hier geen invloed op. Compri Solar heeft Google geen toestemming gegeven om via Compri Solar verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@comprisolar.eu. Compri Solar zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

BEVEILIGEN
Compri Solar neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Compri Solar maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging vandoor Compri Solar verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Compri Solar op via info@comprisolar.eu.  

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Compri Solar? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Order

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen