Login
Shopping cart

Compri Solar

Delivery
from stock
Standard
20 years warranty
Simple
mounting
Voorpag - Big Slider 1

Compri Solar

Compri Solar is europees distributeur van Chiko Solar onderbouw systemen voor zonnepanelen. Wij leveren hoogwaardige onderbouwsystemen waarbij montagegemak en kwaliteit boven aan staan. Onze focus ligt op het ontwikkelen en produceren van totaaloplossingen voor het monteren van zonnepanelen op het platte dak, het schuine dak en voor het open veld.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van het monteren van zonnepanelen zowel op het dak als in het veld, maken wij het verschil. U krijgt een helder en duidelijk advies voorzien van de benodigde berekeningen. U bent verzekerd van een juiste montage en optimale service en nazorg.

Een oplossing voor alles

Onze filosofie is helder en duidelijk, wij zoeken naar standaard oplossingen voor het monteren van zonnepanelen. Wij maken onze systemen zo innovatief dat we met standaard producten ook maatwerk kunnen maken. Doordat wij met u meedenken, goed luisteren naar onze klanten en zelf regelmatige onze producten testen, bent u verzekerd van een goed product. Bijkomend voordeel is dat u met zeer weinig onderdelen veel mogelijkheden heeft.

Newsletter

Want to be up to date with Compri Solar? Sign up for our newsletter here!

Shopping cart

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm
20211025 09:57:24 PC12False0FalseTrue220102